Tiplijn: 06-19541384

Agenten nemen in Papendrecht afscheid van ernstig zieke collega

0

PAPENDRECHT – Agenten hebben maandagochtend 1 februari 2021 in Papendrecht afscheid genomen van een ernstig zieke collega. De politieman van politie Dordrecht bureau Overkampweg heeft recent te horen gekregen dat hij uitbehandeld is. Agenten besloten daarop een afscheidsgroet te doen. Maandagochtend rond 10.00 uur reden veel agenten in politievoertuigen en -motoren langs de woning van de ernstig zieke politieagent aan de Cypressenlaan. Vanaf de Veerweg werd door de Papendrechtse wijk Wilgendonk gereden over de Cypressenlaan, het Bosbesplein, de Bremhof en de Heidezoom.

Foto’s: Gerard van Helden en Jacco Willems. Video: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer