Tiplijn: 06-19541384

Brandweer verwijdert gevaarlijk hangende ijspegels in Dordtse binnenstad

1

DORDRECHT – De brandweer heeft in de binnenstad van Dordrecht vrijdag 12 februari 2021 meerdere gevaarlijk hangende ijspegels verwijderd. Een buurtbewoner belde aan het begin van de middag de brandweer over grote ijspegels die aan de gevel hingen bij de Nieuwbrug. De brandweer ging op onderzoek uit en trof op meerdere plaatsen langs de Nieuwbrug, Nieuwstraat en Wijnstraat grote ijspegels aan op gevaarlijke plaatsen boven het trottoir. De hoogwerker van de Dordtse brandweer werd opgeroepen en ingezet om de ijspegels te verwijderen. Een buurtbewoner zorgde voor koffie voor de brandweerlieden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer