Tiplijn: 06-19541384

Vrouw gewond na val op het ijs in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een vrouw is donderdagmiddag 11 februari 2021 gewond geraakt toen ze in Hendrik-Ido-Ambacht op het ijs ten val kwam. Dit gebeurde rond 16.00 uur bij het recreatiegebied Sandelingen aan de Weteringsingel. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de vrouw met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

In de regio zijn donderdag meerdere ongevallen op het ijs gebeurd. Ook zakten op diverse plaatsen mensen door het ijs heen, zoals in Bleskensgraaf waar de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Een grote groep mensen was in Hendrik-Ido-Ambacht ondanks de geldende maatregelen tegen corona op het ijs aanwezig. Voor zover bekend is er vanuit handhavers of politie hier nog niet handhavend tegen opgetreden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer