Tiplijn: 06-19541384

Hoogwerker brandweer haalt patiënt van schip in Sliedrechtse haven

0

SLIEDRECHT – Op een binnenvaartschip in de haven van Sliedrecht was zondag 7 februari 2021 medische hulp nodig. Een ambulance ging ter plaatse maar na onderzoek aan het begin van de avond werd duidelijk dat de patiënt naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Om de patiënt van het schip te krijgen werd een hoogwerker van de brandweer ter plaatse gevraagd.

De Papendrechtse brandweer rukte met zwaailicht en sirene uit naar de Schuttevaerkade, waar het schip lag aangemeerd. De patiënt is met behulp van de hoogwerker van het schip gehaald en aan wal gebracht. Vervolgens is de patiënt voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer