Tiplijn: 06-19541384

Overvaller (49) aangehouden voor twee overvallen in Dordrecht

0

DORDRECHT – Eind vorig jaar had een 49-jarige overvaller het gemunt op de Aldi en de Shell in Dordrecht. Met een vuurwapen bedreigde hij medewerkers en wist te ontkomen. Vorige week wisten rechercheurs na onderzoek een 49-jarige man uit Den Haag aan te houden.

Shell
De eerste overval was op 25 november rond 20.00 uur op een tankstation van de Shell aan de Kareldoormanweg. Een verkoper werd bedreigd met een vuurwapen en moest geld uit de kassa geven. Toen hij dit weigerde, ging de overvaller er zonder buit op de fiets vandoor.

Aldi
De tweede overval was op de Aldi supermarkt aan het Admiraalsplein. Dit gebeurde op 4 december rond 19.30 uur, ook daar werd de medewerker bedreigd met een vuurwapen en lukte het hem hier wel om geld uit de kassa mee te nemen. De man vluchtte vervolgens op de fiets.

Arrestatieteam
Het onderzoek naar de verdachte van deze twee overvallen leverde vorige week mooi resultaat op. Rechercheurs van het overvallenteam kwamen uit bij een 49-jarige man uit Den Haag, die vrijdagavond 9 januari aan de Van den Tempelstraat in Dordrecht is aangehouden door het arrestatieteam. De Hagenaar is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer