Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam valt woning in Dordrecht binnen en arresteert man

0

DORDRECHT – Een man is vrijdagavond 9 januari 2021 in Dordrecht aangehouden door een arrestatieteam. De zwaar bewapende leden van het arrestatieteam (AT) vielen rond 20.00 uur een flatwoning aan de Van den Tempelstraat binnen. Na de aanhouding in de wijk Crabbehof werd de verdachte door het AT afgevoerd. Een rechercheteam van de politie kwam vervolgens ter plaatse om de woning van de verdachte te doorzoeken. Onduidelijk is nog waarvoor de man is aangehouden. De politie kon hier zaterdag nog geen antwoord op geven en verwacht dat er sprake is van een aanhouding in een lopend onderzoek. Mogelijk volgt hier later meer informatie over.

Update 14 januari: De aangehouden verdachte is een 49-jarige man uit Den Haag. Hij wordt verdacht van twee overvallen in Dordrecht in november en december 2020.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer