Tiplijn: 06-19541384

Overleden persoon aangetroffen in auto Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In een geparkeerde auto aan de Achterambachtseweg in Hendrik-Ido-Ambacht is maandagmiddag 4 januari 2021 een overleden persoon aangetroffen. Het slachtoffer werd aan het begin van de middag ontdekt, in een auto nabij een parkeerplaats aan de Achterambachtseweg. Hulpdiensten rukten uit om het onwel geworden slachtoffer nog te reanimeren. De hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse.

Een schouwarts heeft na onderzoek geconcludeerd dat er sprake is van een natuurlijk overlijden, laat een politiewoordvoerder weten. De Achterambachtseweg tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk werd gedurende de hulpverlening en het onderzoek door de politie afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer