Tiplijn: 06-19541384

Auto zwaar beschadigd bij ongeval op A27 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een aanrijding op de A27 bij Gorinchem is donderdagochtend 24 december 2020 schade ontstaan. Het ongeval gebeurde kort voor 07.00 uur ter hoogte van invoegstrook van de oprit bij de Merwedebrug. De automobilist raakte in de slip door aquaplanning en botste tegen de zijkant van een vrachtwagen en tegen de vangrail. De auto raakte zwaar beschadigd.

Politie, brandweer en een ambulance werden met spoed gealarmeerd. De inzittende van de personenauto zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. De vrachtwagen kon zelf verder rijden. Door het ongeval was tijdelijk één rijstrook van de A27 richting Breda afgesloten.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer