Tiplijn: 06-19541384

Hoveniers bedankt voor kordate redding vrouw uit sloot Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De twee hoveniers die op 16 november een vrouw uit een sloot in Hendrik-Ido-Ambacht redden, zijn dinsdag 8 december door de politie en gemeente bedankt voor hun reddingsactie. De hoveniers kwamen direct in actie toen ze zagen dat langs de Burgemeester Jonkerkade een vrouw met haar scootmobiel in het water terecht was gekomen. Het tweetal bedacht zich geen moment en haalde de vrouw uit de sloot. Ze is vervolgens door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis is gebracht. De politie en gemeente zijn trots op de hoveniers vanwege de reddingsactie en hebben hen dinsdag bedankt voor hun kordate opreden. Foto’s: Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en archief ZHZActueel.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer