Tiplijn: 06-19541384

Vrouw belandt met scootmobiel in sloot in Hendrik-Ido-Ambacht

2

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Maandagmiddag 16 november ging het rond 15.00 uur mis in Hendrik-Ido-Ambacht. Een oudere vrouw reed daar met haar scootmobiel in een sloot aan de Burgemeester Jonkerkade ter hoogte van de Pompe van Meerdervoortsingel. Terwijl getuigen 112 belden twijfelden voorbijgaande werklieden geen moment toen ze de vrouw in het water zagen liggen. Met een waadpak aan sprong één van de mannen in de sloot en met vereende krachten werden de vrouw en haar scootmobiel op het droge gehaald. Ambulancepersoneel keek de te water geraakte vrouw na en heeft haar vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Als je zoiets ziet gebeuren is het de keuze wat je doet. Of je belt 112 of je springt in de sloot. Nu heeft niet iedereen een waadpak aan. Goed gedaan!

Reageer