Tiplijn: 06-19541384

Tieners aangehouden voor gewapende overval op supermarkt Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Twee jongens van 15 en 18 jaar zijn aangehouden als verdachte van een overval op een supermarkt in Papendrecht. De overval vond op woensdagavond 27 november 2019 plaats op een winkel op de hoek van de Korenbloemstraat en Goudsbloemstraat in Papendrecht. De tieners droegen tijdens de overval een ‘V For Vendetta masker’. Ondanks het masker is het tweetal herkend op beelden die werden uitgezonden in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond.

Het tweetal viel op woensdag 27 november rond 18.50 uur, net voor sluitingstijd, de supermarkt binnen. In de winkel was op dat moment alleen een personeelslid aanwezig. De gewapende daders hadden een vuurwapen en een mes waarmee ze de medewerker die achter de kassa zat bedreigden. Terwijl het slachtoffer het geld uit de kassa haalde, werd er steeds met het mes voor zijn neus heen en weer bewogen. Met een onbekend geldbedrag gingen de twee gemaskerde daders er vandoor en lieten de winkelmedewerker geschrokken, maar ongedeerd achter. Na onderzoek en de uitzending in Bureau Rijnmond waar de camerabeelden werden getoond, zijn de twee verdachten herkend door kijkers en aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer