Tiplijn: 06-19541384

Twee mannen met vuurwapen plegen overval in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Twee vooralsnog onbekende mannen hebben op woensdagavond 27 november 2019 even voor 19.00 uur een supermarkt, aan de Korenbloemstraat in Papendrecht, overvallen. De mannen bedreigden het winkelpersoneel met zowel een vuurwapen als een mes. De twee zijn er vervolgens vandoor gegaan met een geldbedrag uit de kassa.

Volgens de politie droeg één van de mannen een zogenaamd vendetta-masker. De ander droeg een bivakmuts. De mannen zijn ongeveer 1.80/1.85 meter lang en worden rond de 20 á 25 jaar oud geschat. Ze droegen beide een spijkerbroek en een donkere jas. De politie is direct een buurtonderzoek gestart, maar kan alle hulp nog gebruiken. Heeft u iets gezien, of heeft u camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer