Tiplijn: 06-19541384

Man loopt weg bij Merwebolder; politiehelikopter zoekt mee; politie vindt man in Alblasserbos

0

PAPENDRECHT – Een politiehelikopter en meerdere politie-eenheden op de grond hebben dinsdagmiddag 29 september 2020 gezocht naar een man die uit Merwebolder in Sliedrecht was weggelopen. De man werd gevonden in het Alblasserbos aan de Parallelweg in Papendrecht en Peilkade in Oud-Alblas.

Aan het begin van de middag bleek de man weggelopen en werd de politie ingeseind. Een politiehelikopter is ingezet om mee te zoeken naar de vermiste man. Hij zou in het Alblasserbos zijn, dus gingen politieagenten op diverse plaatsen het bos in, op zoek naar de man. Met de hulp vanuit de lucht werd hij gevonden en voor de veiligheid van hemzelf en de hulpverleners geboeid. Begeleiders van Merwebolder hebben de man opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer