Tiplijn: 06-19541384

Gorinchemse (18) gewond bij ongeval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 18-jarige vrouw uit Gorinchem is dinsdagavond 15 september gewond geraakt bij een ongeval in Hendrik-Ido-Ambacht. Op de Hendrik Ydenweg vond bij verkeerslichten een aanrijding plaats tussen twee auto’s. De hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval waar de Gorinchemse gewond bleek. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De beschadigde auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. Vervolgens heeft een aannemer de gelekte olie van de weg verwijderd.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. “We zijn nog met de betrokken in gesprek over wat er is gebeurd en ook verhalen van getuigen dragen daar mogelijk aan bij”, laat een politiewoordvoerder woensdag weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer