Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt in op twee mannen bij verkeersruzie in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie in Dordrecht zoekt getuigen van een aanrijding die op zaterdagmiddag 5 september 2020 op de Lange Geldersekade in Dordrecht plaatsvond. Een 41-jarige automobilist uit Dordrecht reed daar op twee mannen in en ging er vervolgens vandoor.

Zaterdagmiddag reden rond 16.10 uur drie mannen in een grijze Citroen Picasso op de Lange Geldersekade toen een tegenligger in een groene Kia hen tegemoet kwam. Het is daar lastig om elkaar te passeren en er ontstond een woordenwisseling tussen de beide bestuurders. De Dordtenaar reed vervolgens op de andere, inmiddels uitgestapte, automobilist in. Toen een tweede man uit de Citroen stapte, werd ook hij door de Kia geraakt. Beide mannen raakten lichtgewond, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Kia werd korte tijd later aangehouden.

De politie heeft al met getuigen gesproken, maar komt graag met mensen in gesprek die het incident gezien hebben. Ook foto’s en filmpjes van wat er gebeurde zijn welkom. De politie vraagt om 0900-8844 te bellen en te vragen naar de recherche in Dordrecht wanneer u meer informatie of beeld heeft.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Na de “verbetering” van de Lange Geldersekade is het er niet makkelijker op geworden. Je moet nu echt een beetje samenwerken met jouw tegenligger. Met een beetje ego wordt dat ineens een heel stuk lastiger. Zeker als de tegenligger ook een beetje een ego heeft.

Reageer