Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdammer (50) opgepakt na poging inbraak in woning Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 50-jarige man uit Alblasserdam is aangehouden op verdenking van een poging tot woninginbraak in Sliedrecht. Op dinsdag 18 augustus kwam er bij de politie omstreeks 04.00 uur melding binnen dat er in een woning aan de Baanhoek in Sliedrecht zou worden ingebroken. Op het adres zou iemand over de schutting zijn geklommen. Diverse eenheden gingen met spoed ter plaatse en troffen een verdachte in de tuin van de woning aan. De man leek onder invloed, gezien zijn manier van reageren op de aanwijzingen die hem door de politie werden gegeven.

Uit onderzoek bleek de man niet woonachtig te zijn op het betreffende adres. De Alblasserdammer verklaarde dat de bewoonster in het buitenland op vakantie was en dat hij spullen wilde ophalen. Gezien het tijdstip vonden de agenten dat een vreemde situatie. Na telefonisch contact met de bewoonster bleek dat de man ook niet over een huissleutel beschikte en geen toestemming had om haar woning te betreden. De man is aangehouden op verdenking van een poging tot woninginbraak en voor nader onderzoek overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. Foto en info: Politie Drechtsteden-Buiten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer