Tiplijn: 06-19541384

Zoekactie naar brugspringer bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT / DORDRECHT – Hulpdiensten zijn woensdagmiddag 12 augustus massaal uitgerukt naar de Baanhoekbrug, tussen Sliedrecht en Dordrecht. Een getuige zag hoe tenminste één persoon van de Baanhoekbrug sprong en zeker 13 meter lager terecht kwam in de Beneden Merwede. Mede omdat daar veel scheepverkeer is en een sterkte stroming kan zijn, werden er onder andere twee duikteams en een traumahelikopter gealarmeerd.

Hulpdiensten hebben naar de zwemmer gezocht, maar al snel werd duidelijk dat de zwemmer in een bootje was geklommen en op die manier naar de kant was gekomen. De zoekactie werd daarop gestaakt en alle hulpdiensten konden weer terugkeren naar hun post. Er raakte dan ook niemand gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer