Tiplijn: 06-19541384

Brandweer tilt paard uit sloot bij manege in Strijen

0

STRIJEN – Aan de Oudendijk in Strijen is vanavond omstreeks 19.00 uur een paard te water geraakt. Het dier was in een sloot naast een manege terechtgekomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse met een basis- en hulpverleningsvoertuig om het paard uit het water te halen.

De viervoeter was zodanig vermoeid dat het niet op eigen kracht of met behulp van mankracht van de brandweer uit het water kon komen. Het paard werd met een zogenoemde paardenbroek uit het water getild met de kraan van het hulpverleningsvoertuig. Hoe het paard te water kon raken, is niet bekend. De eigenaar van het paard laat weten dat het dier het goed maakt en weer veilig op stal staat.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer