Tiplijn: 06-19541384

Fietser raakt gewond bij aanrijding met auto in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Een fietser is zaterdagochtend 1 augustus 2020 gewond geraakt bij een aanrijding in Zwijndrecht. De man werd door een automobiliste aangereden op de Burgemeester Doumaweg, op de rotonde met de Koninginneweg en Pieter Zeemanstraat. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste raakte niet gewond en de auto liep lichte schade op.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Bij deze rotonde gebeuren bijna wekelijks wel aanrijdingen plaats. Misschien moeten de verantwoordelijke partijen hier eens maatregelen nemen en het duidelijker maken dat fietsers / voetgangers hier voorrang hebben.

  2. Haal eerst alle goed bedoelde rommel eens van die rotondes af zodat je in één blik helder hebt wat er voor verkeer op de rotonde aanwezig is en pas je snelheid aan!!! Idem bij de rotonde onder aan de brug…. Haal die bende eraf zodat je veel meer overzicht krijgt. De doorstroming zal door meer zicht ook veel beter worden. De frustratie van het net voor iemand erop schieten ook….( Je moet wel gokken omdat je niemand aan ziet komen) ………kortom, nog wel te verbeteren

Reageer