Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Dordtse binnenstad voor medische noodsituatie

0

DORDRECHT – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag 17 juli rond half vier opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Arend Maartenshof te Dordrecht. Naast een ambulance kwam ook het mobiel medisch team per traumahelikopter ter plaatse. De landing van de helikopter in de binnenstad trok vanwege de vrijdagmarkt veel bekijks. Het personeel van de helikopter is door de politie met een scooter naar de incidentlocatie gebracht. Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht in het bijzijn van de trauma-arts.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer