Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer overlijdt na brand in flatwoning Gorinchem

0

GORINCHEM – De man die maandagavond 29 juni 2020 ernstig gewond raakte bij een brand in Gorinchem, is aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer was in de flatwoning aan de Weverstraat in Gorinchem aanwezig toen er brand uitbrak. De man werd ernstig gewond door de brandweer uit zijn woning gehaald en na medische hulpverlening naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden.

De brand brak de bewuste avond rond 22.30 uur uit. De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse om het slachtoffer te redden, omliggende flatwoningen te ontruimen en de brand te blussen. De geëvacueerde bewoners werden in een nabijgelegen woonzorgcentrum opgevangen. De brand in de flat kon worden beperkt tot de woning waarin deze ontstond. De politie laat weten dat er geen sprake is geweest van brandstichting.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer