Tiplijn: 06-19541384

Dak met zonnepanelen in brand in Sliedrecht; brandweer schaalt op

1

SLIEDRECHT – Een dak met zonnepanelen op een woning aan de Monteverdistraat in Sliedrecht staat in brand. De brand ontstond donderdag 21 mei 2020 rond 14.15 uur. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar ‘middelbrand’. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Over de oorzaak is nog niets bekend. Wel is bekend dat het vaker voorkomt dat indak-zonnepanelen in brand vliegen, omdat ze hun warmte niet goed kwijt kunnen. Bij indak-zonnepanelen is er een groter risico op brand, omdat deze dichter op de panlatten liggen, meldt hetzonnepanelenhuis.nl.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Lang leve het milieu! Hoeveel windmolenparken moeten er gebouwd worden om dit te compenseren?

Reageer