Tiplijn: 06-19541384

8-jarige jongen raakt gewond na val met fiets in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 8-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland is woensdagmiddag 20 mei 2020 op de Middelweg in Nieuw-Lekkerland gewond geraakt. De jongen fietste met een vriend over het fietspad en kwam met zijn wiel naast het fietspad terecht. De twee jongens kwamen ten val en de 8-jarige raakte gewond aan onder meer zijn enkel.

Omdat de enkel mogelijk was gebroken, werden voet en been gespalkt door ambulancepersoneel. De jongen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Daar is inmiddels gebleken dat de enkel niet gebroken is.

Foto is met toestemming van ouders geplaatst.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer