Tiplijn: 06-19541384

Dronken man zonder rijbewijs aangehouden in Gorinchem

0

HARDINXVELD/GORINCHEM – Een 30-jarige bestuurder uit Vuren is in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 april betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

De politie kreeg een melding dat een bestuurder met zijn bestelbus in de slip was geraakt op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam en er daarna vandoor ging. De melder had het kenteken gezien en belde 112.

Agenten gingen op zoek naar het voertuig en troffen deze aan op de Graaf Reinaldweg in Gorinchem. De bestuurder, een 30-jarige man uit Vuren, bleek te rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Ook was hij onder invloed van alcohol. Op het bureau gaf een ademanalyse een uitslag van 475 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie zal zich buigen over verdere vervolging.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer