Tiplijn: 06-19541384

Politie: “Man lag te slapen toen hij werd gestoken in Dordrecht”

0

DORDRECHT – Uit nader onderzoek van de recherche blijkt dat de 50-jarige bewoner van de Transvaalstraat in Dordrecht lag te slapen toen een indringer prompt op hem instak. De zoon schoot zijn vader te hulp en verweerde zich tegen de indringer. Daarna belde de zoon van het slachtoffer meteen de hulpdiensten. Het slachtoffer is inmiddels buiten levensgevaar.

Zondagochtend 15 maart omstreeks 04.30 uur kreeg de politie een melding dat de 50-jarige bewoner was gestoken. De man raakte zwaargewond. Zijn zoon bleef ongedeerd. Agenten gingen ter plaatse en hielden een 35-jarige man uit Dordrecht aan. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er is direct een onderzoek gestart. Sporen zijn veiliggesteld en met bewoners uit de straat wordt gesproken. De 35-jarige verdachte zit nog vast. Hem wordt poging moord/doodslag ten laste gelegd.

Heeft u iets gezien in de nachtelijke uren van zaterdag op zondag 15 maart in de omgeving van de Transvaalstraat. Heeft u camerabeelden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer