Tiplijn: 06-19541384

Persoon zwaargewond na gevecht met inbreker in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een bewoner van de Transvaalstraat in Dordrecht raakte afgelopen nacht zwaargewond nadat hij en zijn zoon een vermoedelijke inbreker betrapte. De politie zoekt getuigen.

Iets voor 4.30 uur belden bewoners in paniek de politie omdat zij vermoedelijk een inbreker hadden overlopen. De 50-jarige bewoner was tijdens een gevecht met de inbreker gestoken en raakte zwaargewond. Zijn zoon bleef ongedeerd. Agenten gingen er direct naartoe en hielden een 35-jarige man uit Dordrecht aan. De vader werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er is direct een onderzoek gestart. Sporen zijn veiliggesteld en met bewoners uit de straat wordt gesproken.

Uit eerste onderzoek blijkt dat er eerder die avond, rond 23.30 uur, ook is ingebroken op de Anthonie Camerlingstraat in Dordrecht. Hier zijn sieraden weggenomen. Onderzocht wordt of deze inbraak iets te maken heeft met de vermoedelijke inbraak op de Transvaalstraat.

Informatie
Heeft u iets gezien in de nachtelijke uren van zaterdag op zondag 15 maart in de omgeving van de Transvaalstraat of rond 23.30 uur in de Anthonie Camerlingstraat, neem dan contact op met de politie. Heeft u camerabeelden in één van de twee genoemde straten? Ook dan komt de politie graag in contact met u. Voor tips kunt u bellen met nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Update: De man blijkt te zijn gestoken in zijn slaap. Lees meer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer