Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding tussen trein en vuilniswagen in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een aanrijding tussen een trein en vuilniswagen dinsdagmorgen 10 maart in Dordrecht zorgde voor alleen lichte schade. Op de spoorwegovergang aan de Reeweg Oost ging het rond 7.30 uur mis. Een trein van Qbuzz schampte een vuilniswagen, die nog niet helemaal van de spoorwegovergang was.

In eerste instantie werden naast politie, ambulance en ProRail een groot aantal brandweervoertuigen opgeroepen. Al snel bleek de ernst van het ongeval mee te vallen en werd duidelijk dat niemand gewond was geraakt.

Zowel de trein als de vuilniswagen liepen lichte schade op en konden al snel hun weg vervolgen. Het treinverkeer tussen Dordrecht en Sliedrecht lag vanwege de aanrijding een uur stil.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer