Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling bij appartementencomplex in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bewoners van een appartementencomplex aan de Arkelse Onderweg in Gorinchem belden vrijdag 6 maart 2020 naar 112. Omstreeks 18.15 uur werd er zwarte rook waargenomen vanaf het dak van het complex. Een blusvoertuig en een ladderwagen van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Na onderzoek door de brandweerlieden bleek dat de rook uit een schoorsteen kwam. Problemen met een pelletkachel was de oorzaak van de rookontwikkeling. Het systeem is uitgeschakeld waarna de rookontwikkeling afnam en de brandweer retour kon. Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met de betreffende pelletkachel. In april 2018 moest de brandweer drie keer uitrukken voor problemen bij hetzelfde appartementencomplex.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer