Tiplijn: 06-19541384

Veel rookontwikkeling bij brand in appartementencomplex in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een appartementencomplex aan de Arkelse Onderweg in Gorinchem heeft vrijdagmiddag 13 april een flinke brand gewoed. Omstreeks 15.40 uur brak de brand uit in een schoorsteenpijp. Daarbij kwam veel rookontwikkeling vrij. Kort na aankomst van de eerste hulpdiensten werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. Twee blusvoertuigen en een autoladder kwamen met spoed ter plaatse. Dit was de derde keer deze week dat de brandweer moest uitrukken voor een brand in dit complex.

De brandweer heeft de schoorsteen moeten vegen. Er vielen geen gewonden.

Kort voor de brand botste een vrachtwagen tegen een balkon aan van het complex. Hier ontstond veel schade bij.

Foto’s: Herbert van Dalen, Jur van der Pijl en Max LietDit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer