Tiplijn: 06-19541384

Jongen (10) vraagt voetbalplaatjes en krijgt klappen van volwassen man in Dordrecht

0

DORDRECHT – De woensdag van een 10-jarige voetbalplaatjes sparende jongen liep op 12 februari 2020 iets anders dan verwacht. De jongen ging naar een supermarkt in Dordrecht om aan klanten van de winkel voetbalplaatjes te vragen. “Blijkbaar was een man het hier niet mee eens en heeft deze de jongen een paar rake klappen verkocht,” meldt de politie. De politie startte, nadat er aangifte van mishandeling was gedaan, met een onderzoek. Op woensdag 19 februari kon er daarop een verdachte worden aangehouden. Volgens de politie gaat het om een 38-jarige man uit Dordrecht.

Mensen zijn via de sociale media inmiddels een actie gestart om voetbalplaatjes voor het slachtoffer in te zamelen. De plaatjes kunnen worden opgestuurd naar of kunnen worden afgegeven op Politiebureau Dordrecht, Overkampweg 109 in Dordrecht t.a.v. wijkagent Evert Muller.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer