Tiplijn: 06-19541384

Brandweer urenlang bezig met vreemde lucht in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer is donderdagavond 6 februari 2020 bijna 4,5 uur bezig geweest met meldingen over een benzine-achtige lucht in en om de Beukengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht. De brandweerlieden werden rond 19.30 uur opgeroepen in verband met een melding van stankoverlast. Al snel kwamen er vanaf meerdere plekken in de wijk dezelfde soort meldingen binnen. Na overleg met de de officier van dienst Bevolkingszorg en de officier van dienst van de brandweer en de Omgevingsdienst ZHZ werd besloten om het riool door te spoelen. De brandweer was hier tot ongeveer 00.00 uur mee bezig. Sommige kinderen hadden last van hoofdpijn en slapen vannacht elders. Waardoor de benzine-achtige lucht werd veroorzaakt, is nog steeds onduidelijk.

Foto’s: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer