Tiplijn: 06-19541384

Tunnelbuis van Drechttunnel uren dicht door te zwaar beladen bestelbus

0

DORDRECHT – Een deel van de A16 richting Breda is woensdagavond 29 januari 2020 afgesloten. Omstreeks 21.00 uur kwam een bestelbus stil te staan op de A16 bij Dordrecht, net voorbij de Drechttunnel. Omdat er mogelijk brand zou hebben gewoed onder de motorkap van het voertuig kwam ook de brandweer ter plaatse. Qua brand bleek het al snel mee te vallen. Wel bleek dat het voertuig veel te zwaar beladen was. Met behulp van een heftruck is de inhoud van de bestelbus overgeladen op een vrachtwagen. Tijdens de inzet van de brandweer, het overladen van de inhoud van het voertuig, en het bergen van de bestelbus werd de linker tunnelbuis afgesloten voor verkeer. Rond middernacht werd de snelweg weer vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer