Tiplijn: 06-19541384

Buurtbewoners alarmeren brandweer voor woningbrand in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Op de Sonate in Zwijndrecht heeft maandagmiddag 27 januari 2020 korte tijd een woningbrand gewoed. De brand die ontstond op de bovenverdieping van een woning werd door buurtbewoners ontdekt. Die belden daarop rond 15.00 uur de brandweer. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de woningbrand geblust. De woning liep door de brand minimale schade op. De vermoedelijke oorzaak van de brand is kortsluiting in een stekkerdoos waarbij wat papier vlam vatte. Nadat de brand onder controle was heeft de brandweer de woning geventileerd. Ook de politie kwam ter plaatse. Ten tijde van het uitbreken van de brand waren er geen personen in de woning aanwezig.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer