Tiplijn: 06-19541384

16-jarig meisje ernstig gewond na ongeval in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Een 16-jarig meisje uit Dordrecht is vrijdagmiddag 24 januari 2020 rond 16.00 uur ernstig gewond geraakt nadat zij op de Provincialeweg in Dordrecht met haar snorscooter werd geschept door een auto. De bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit Zwijndrecht, is aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Hastingsweg. Het slachtoffer stak de weg over, waar ze door de automobilist in een witte Mini werd aangereden. Ze is met een spoedtransport in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is ter plekke aangehouden.

De toedracht van het ongeval is ondanks het horen van diverse getuigen nog niet helemaal helder. Het was op het moment van het ongeval druk op de Provincialeweg, dus het kan goed zijn dat er nog getuigen zijn die de politie niet heeft gesproken. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Heeft u de witte Mini wellicht vlak voor het ongeval zien rijden? Bel dan met 0900-8844, of meld uw informatie anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer