Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor keukenbrand in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een vergeten pannetje op het vuur heeft zaterdagavond 18 januari 2020 gezorgd voor een inzet van de brandweer in Dordrecht. Even voor 19.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan het Otto Dickeplein, in het centrum van Dordrecht.

De brandweer was snel ter plaatse. Na een korte verkenning bleek het te gaan om een vergeten pannetje wat nog op het vuur stond. Om zich toegang tot de woning te verschaffen moest de brandweer een raam forceren.

Nadat de brandweer het gebouw gecontroleerd het op eventuele koolmonoxide, kon het gebouw weer worden vrijgegeven. Een glaszetter heeft er naderhand voor gezorgd dat het gesneuvelde raam snel hersteld kon worden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer