Tiplijn: 06-19541384

Randweg N3 dicht na ernstig ongeluk bij Dordrecht

3

DORDRECHT – De N3 bij Dordrecht is vrijdagavond 17 januari 2020 volledig afgesloten in de richting van Papendrecht vanwege een ernstig ongeval ter hoogte van de wijk Sterrenburg. Een taxi botste rond 19.40 uur achterop een vrachtauto.

Door de aanrijding ontstond grote schade aan de auto. De chauffeur van de taxi kon zonder ernstige verwondingen uit de auto komen en is overgebracht naar het ziekenhuis. De N3 werd tijdelijk volledig afgesloten vanwege het ongeval en de afhandeling hiervan. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog onbekend. De politie doet hier onderzoek naar.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Als de chauffeur van deze auto wil ik graag melden dat ik zwaar gewond ben afgevoerd naar het ziekenhuis de dag van deze aanrijding. En niet zoals het artikel meldt dat de chauffeur zonder ernstige verwondingen uit de auto is gekomen.
    Het is natuurlijk wel een godswonder dat ik inderdaad levend uit de auto ben gekomen en nog enigszins op mijn benen kon staan. Ik bedank dan ook alle hulpverlening en alle mensen die hebben geholpen. Ook de chirurg in het ziekenhuis die alle breuken in mijn hoofd weer aan elkaar heeft kunnen zetten.
    En uiteraard ben ik dankbaar dat ik niet in een rolstoel terecht ben gekomen.
    Nu een jaar later en na een lange revalidatie gaat het een stuk beter met mij en zijn alle littekens grotendeels verdwenen.
    Ik was deze dag fit, reed niet te hard en had ook niet gedronken. Maar even mijn aandacht verslapt en heb gemerkt dat een ongeluk dus letterlijk in een seconde kan gebeuren.
    Bedankt voor uw aandacht, het gaat u goed en ik hoop dat een dergelijke ongeluk u bespaart mag blijven in het leven.
    G. Hermsen

  2. Een godswonder?! Ik ken G. HERMSEN persoonlijk en heb via één van zijn vriendinnen gehoord dat hij druk aan het Whatsappen was en ruzie kreeg met zijn ex- vriendin over hun dochter voordat hij het ongeluk kreeg!
    Dat heeft hij tegen die vriendin verteld en tegen mij en anderen helemaal niets over het ongeluk!
    Ik kreeg dit deze zomer van 2022 te horen en was zéér verbaast!

    Wie gaat er nu Whatsappen in het verkeer en volgens mij reed hij ook géén 120 KM/uur want die vrachtwagen reed waarschijnlijk 90 KM/uur (120-90KM/uur) = een botsing van 30 KM/uur, dan light die auto toch niet zo in elkaar!!!

    Er zijn al héél veel mensen omgekomen in deze wereld die aan het Whatsappen waren!

    M.v.g,

    TRIDENTE

Reageer