Tiplijn: 06-19541384

Dode door overdosis drugs bij feest in Gorinchem

5

GORINCHEM – Een jongeman is overleden door een overdosis drugs tijdens een hardstylefeest in Gorinchem. De man werd zaterdagavond 4 januari 2020 omstreeks 23.30 uur onwel bij het feest aan de Franklinweg in Gorinchem. Naast de ambulancedienst kwam ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse om de patiënt te behandelen. De man, die teveel drugs tot zich bleek te hebben genomen, werd vervolgens met spoed naar een ziekenhuis in Utrecht vervoerd. Hier kwam hij te overlijden. Het feest zou verder zonder noemenswaardige incidenten zijn verlopen. Omwille van privacyredenen wil de politie niet ingaan op het incident.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. Gekke Gerrit on

    Bonke Bonk muziek zaterdagavond,heel hard,te horen in gedeelte van oost

    Organisatie even handhaven,voortaan.

    Gr Gekke Gerrit

Reageer