Tiplijn: 06-19541384

Grote uitslaande brand in flat in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een flat aan de W.H. Vliegenstraat in Dordrecht is zondagochtend 5 januari 2020 brand uitgebroken. Dit gebeurde omstreeks 5.30 uur. De brand was al snel groot en uitslaand. De brandweer heeft met een hoogwerker zeker één persoon uit de flat gehaald. Dit ging om een buurman die door de hevige rookontwikkeling niet zelf meer naar beneden kon komen. Naast verschillende ambulances is ook een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse geweest.

Volgens de brandweer raakte bij de brand uiteindelijk niemand gewond. Het appartement waar de brand uitbrak is voor langere tijd onbewoonbaar geworden. Het is nog niet duidelijk of de bewoners van de directe woningen daarnaast vandaag weer naar hun huis kunnen. Zeer waarschijnlijk hebben ook deze woningen forse rook- en waterschade opgelopen.

De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Wel melden diverse bronnen dat er mogelijk een ruzie aan de brand zou zijn voorafgegaan. De politie heeft de oorzaak van de brand dan ook in onderzoek.

Foto’s: Glenn Nannings

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer