Tiplijn: 06-19541384

32-jarige verdachte aangehouden voor steekpartij in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft een 32-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in verband met het steekincident dat in de nacht van 16 op 17 december plaats vond. De man kon woensdagochtend 18 december, mede dankzij de hulp van getuigen, worden opgepakt.

In de nacht van 16 op 17 december troffen twee personen een man met ernstige verwondingen aan. Al snel bleek dat de man was neergestoken.Het 37-jarige slachtoffer werd met ernstige steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek en is dringend op zoek naar mensen die meer hebben gezien.

Heeft u meer informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto’s: Gerard van Helden.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer