Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten redden meisje van dak in Dordrecht

0

DORDRECHT – De brandweer en de politie hebben dinsdagavond 26 november 2019 een meisje van het dak van een woning gered aan de H.F. Tollensstraat in het Dordtse Krispijn. De tiener kwam omstreeks 22.00 uur thuis en merkte dat zij haar huissleutel was vergeten. Het meisje probeerde daarop via een zolderraam naar binnen te klimmen. Eenmaal op het (schuine) dak van de woning ging het mis; het lukte de tiener niet om het zolderraam te bereiken. Een toegesnelde buurvrouw en een familielid van het meisje hielden haar vervolgens, vanuit het zolderraam van een naastgelegen woning, vast om een val te voorkomen.

Ondertussen werd de brandweer gebeld. Vanuit de woning en met behulp van een schuifladder en een hoogwerker wisten brandweerlieden en een agent het meisje te bereiken. Zij is vervolgens door het zolderraam naar binnen getrokken. Voor zover bekend raakte de tiener niet gewond.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer