Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Zwijndrecht rukt uit voor kat op het dak

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer in Zwijndrecht is woensdagmiddag 20 november 2019 uitgerukt naar de Julianastraat. Aldaar zou een kat op het dak zitten die zelf het dak niet meer af zou kunnen. De brandweer kwam met een autoladder ter plaatse. Terwijl de brandweer een plan van aanpak aan het maken was kreeg de kat er genoeg van waarop het dier door het openstaande dakraam van de buurman naar binnen kroop. Voor de brandweer was er dan ook geen inzet meer nodig.

Toen de brandweer terug wilde keren naar de kazerne stuitten zij nog wel op een persoon die gevallen was. Het brandweerpersoneel heeft daarop eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance.

Foto’s: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer