Tiplijn: 06-19541384

Man (64) overleden na onenigheid in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 64-jarige man uit Dordrecht is zaterdagochtend 16 november 2019 overleden, nadat hij werd neergestoken in een woning in Dordrecht. De man raakte volgens de politie omstreeks 10.30 uur ernstig gewond bij een ruzie in een woning aan het Pearl Buck-Erf in de wijk Stadspolders. Het slachtoffer werd vervolgens met een auto vervoerd naar het ziekenhuis. Voor de deur van het ziekenhuis startten hulpverleners met het behandelen van de man. Hulp mocht echter niet meer baten. De politie is inmiddels bij de woning en bij het ziekenhuis een onderzoek gestart. Een 39-jarige man, eveneens uit Dordrecht, is aangehouden. Verder politieonderzoek moet uitwijzen wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan.

Foto’s: Glenn Nannings

Ook bij de woning aan het Pearl Buck-Erf staat politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer