Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging eindigt op Stadhuisplein in Gorinchem

0

GORINCHEM – Donderdagavond 10 oktober 2019 omstreeks 22.00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de Gildenweg in Gorinchem een harde knal was gehoord. De melder zag een aantal jongens staan. Bij aankomst van de politie stapte een van de jongens in een auto en ging ervandoor. Hierbij reed hij bijna tegen de politieagenten aan. De bestuurder negeerde een stopteken waarna een achtervolging volgde.

Op het Stadhuisplein in Gorinchem verliest de man de macht over het stuur en word klemgereden door de politie. De bestuurder, een 23-jarige man uit Gorinchem, is aangehouden. De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs. Er is bloed afgenomen om dit vast te stellen. De auto is in beslag genomen en afgevoerd door een bergingsbedrijf. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer