Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten ruim acht uur bezig om patiënt uit woning te halen in Dordrecht

0

DORDRECHT – De hulpdiensten zijn dinsdag 8 oktober 2019 langdurig ingezet aan de Hollanderstraat in Dordrecht. Omstreeks 12.00 uur werd de ambulancedienst ingeschakeld om een patiënt naar het ziekenhuis te vervoeren. De brandweer werd ingeschakeld om de patiënt uit de desbetreffende woning te halen. Dit bleek echter geen makkelijke opgave.

Door de toestand van de vrouw lukte het pas omstreeks 20.00 uur om haar uit de woning te halen. Verschillende eenheden van de brandweer werden hierbij ingezet. Ook een hijskraan kwam ter plaatse. De inzet hiervan bleek naderhand niet nodig. Nadat de patiënt uit de woning is gehaald, is zij met een speciale ambulance uit Leiden naar het ziekenhuis vervoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer