Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar zwaargewond na mishandeling

1

DORDRECHT – In een flat aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht is maandagavond 7 oktober 2019 een 59-jarige man uit Dordrecht zwaargewond geraakt na een mishandeling. De politie hield kort na de mishandeling een verdachte aan. De politie is nog op zoek naar het gebruikte wapen, vermoedelijk een kleine bijl of mes.

Waarschijnlijk ging ruzie in een kelderbox vooraf aan de mishandeling. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn nek en is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, spraken met getuigen en hielden al snel een 21-jarige man aan. Hij zit vast.

Waar het is wapen
De politie is nog op zoek naar het gebruikte wapen. Heeft u gezien dat iemand een mes of kleine bijl weggegooide in de omgeving van de Tak van Poortvlietstraat? Of heeft u andere informatie? Bel dan met nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer