Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in leegstaande loods aan de Rivierdijk in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een leegstaande loods aan de Rivierdijk in Sliedrecht is woensdagavond 25 september door brand verwoest. Omstreeks 19.30 uur werd de brand ontdekt. Bij aankomst van de hulpdiensten was de brand al uitslaand. De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse.

De brand woedde vlak naast een aantal woning gelegen aan de Rivierdijk. Daar werden cavia’s en konijnen in veiligheid gebracht en verlieten mensen hun woning. De politie vroeg in de omgeving van de brand ramen en deuren te sluiten in verband met de rook, die over de woonwijk trok. Een meetploeg van de brandweer heeft metingen verricht. Buurtbewoners geven aan dat er regelmatig jeugd in de leegstaande gebouwen op het terrein speelt. Er wordt rekening mee gehouden dat de brand in het pand is aangestoken.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf. Video: Ruben van der Sterren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer