Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overval op supermarkt Boven-Hardinxveld

0

BOVEN-HARDINXVELD – De politie is vrijdagavond 20 september 2019 een zoekactie gestart in Boven-Hardinxveld, nadat een vooralsnog onbekend persoon rond 20:40 uur de supermarkt Hoogvliet, aan de Juliana van Stolbergstraat heeft overvallen. De winkel was op het moment van de overval nog geopend en zou om 21:00 uur gaan sluiten.

Mes
Meerdere eenheden, waaronder ook een politiehelikopter, werden ingezet. De overvaller heeft met een mes zowel de cassiére als enkele omstanders bedreigd en is er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan . Meerdere getuigen hebben de dader vervolgens zien rennen in de richting van de Prinses Irenestraat. De politie heeft in die omgeving uitvoerig gezocht, maar voor zover bekend is er op dit moment nog geen aanhouding verricht.

Signalement
De politie heeft om 21:15 uur een signalement van de overvaller vrijgegeven. Het zou gaan om een man met een oranje trui met capuchon, grijze sjaal, zwarte rugzak. Ongeveer 20-25 jaar oud, 1.80m lang en mogelijk nog in het bezig van het mes. Tips? Bel direct 112.

Begin 2017 werd de supermarkt in het dorp ook al overvallen. Toen lostte de politie een waarschuwingsschot.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer