Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging Papendrecht eindigt in het water

1

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 augustus een 24-jarige man aangehouden in Papendrecht. De man reed op een rode scooter en ging er vervolgens zonder duidelijke reden voor de politie vandoor. Er ontstond een korte achtervolging, waarna de verdachte in het Vondelpark in Papendrecht ten val kwam. De man ging er vervolgens te voet vandoor waarna hij zich in de buurt van de Rozenstraat probeerde te verstoppen in een sloot.

Even leek het erop dat de man wist te ontkomen, totdat agenten weer een spoor van de verdachte oppikten. Mede door de sporen van zijn natte kleding werd de verdachte korte tijd later aangehouden in een tuin van een woning. Het bleek te gaan om een ”bekende van de politie”. De 24-jarige man is aangehouden en de man kan een aantal bekeuringen verwachten. Daarnaast bleken de scooter én het kenteken van de scooter ook gestolen. De man zal zich verder mogen gaan verantwoorden bij de recherche. Voor zover bekend zit de man nog vast.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer