Tiplijn: 06-19541384

Grote uitslaande brand in varkensschuur in Streefkerk

2

STREEFKERK – In een grote varkensschuur aan de Middenpolderweg in Streefkerk is donderdagavond 22 augustus een uitslaande brand uitgebroken.

Omstreeks 17.10 uur brak de brand uit. De brandweer is met veel materieel ter plaatse. De Middenpolderweg is volledig afgesloten. In de schuur zouden zo’n 1500 varkens zitten. Een aantal varkens (ongeveer 10) kon nog worden gered, het overgrote deel van de varkens konden niet meer uit de brandende schuur worden gehaald.

Update 19.30 uur: De brand is inmiddels onder controle. De brandweer is aan het nablussen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Foto’s: Willem de Wolf

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer