Tiplijn: 06-19541384

Inbreker Hardinxveld-Giessendam aangehouden

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Zondagmorgen 11 augustus keek een bewoner van Hardinxveld-Giessendam uit het raam en zag dat een persoon de schuur inglipte. De bewoner ging naar beneden en trof daar in de schuur een man aan. De politie werd gebeld en kwam met spoed ter plaatse. De verdachte, een 17-jarige jongen uit Leerdam, was inmiddels uit de schuur en de bewoner hield hem bij zich. De verdachte werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. De bewoner heeft aangifte gedaan terzake poging tot diefstal uit de schuur.

De schuur was niet afgesloten, waardoor er niks kapot is gegaan, tevens heeft de verdachte geen buit gemaakt. Op dit momt zit de verdachte nog vast voor onderzoek. De recherche onderzoekt de zaak en zal overleggen met de Officier van Justitie wat de vervolgstappen zullen zijn.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer